Upoznajmo se

Ljubav prema digitalnom marketingu prerasla je u želju da budemo partneri poduzetnicima i omogućimo im najbolji nastup na internet tržištu. Prednost nam je što smo mali, jer nam upravo to omogućuje da se u potpunosti posvetimo klijentu i naše usluge odradimo efikasno i povoljno.
Značajan dio znanja i stručnosti dugujemo Akademiji "svinaweb" i cijeloj ekipi, jer su nam njihovi certifikati omogućili da digitalni marketing radimo po metodologiji koja daje rezultate i uspjeh.

Jelena Romanić, mag.oec.

 • Zajedno stvaramo

  Zanimaju nas ciljevi vašeg poslovanja te vaša vizija i želje. Iznosimo naše zapažanje i prijedloge te se dogovaramo oko daljnje suradnje.
 • Implementiramo, nadziremo i optimiziramo

  Nakon vašeg odobrenja krećemo s provođenjem projekta, odnosno kampanje. Svakodnevno vršimo uvid u rezultate i s tim u skladu optimiziramo.
 • Analiziramo vaše poslovanje

  Na temelju svih dostupnih podataka provodimo detaljnu analizu vašeg poslovanja te izrađujemo marketing strategiju.
 • Izvještavamo o rezultatima

  Izrađujemo detaljno izvješće na mjesečnoj bazi, kako bi imali uvid u rezultate provedene kampanje. Predlažemo daljnje korake ili eventualne izmjene radi uspješnosti vašeg poslovanja.

Što je digitalni marketing?

Još uvijek niste sigurni u značenje digitalnog marketinga te koje komponente sadrži. Pročitajte naše tekstove koji će vam dati objašnjenje i pobliže vas upoznati.

BLOG

Znate što je, ali ne znate što nudi?

Upoznati ste s pojmom digitalnog marketinga, ali ne znate što omogućuje poduzećima. Pogledajte naše usluge kako bi dobili širu sliku.

USLUGE

Znate što nudi, ali ne znate što vam treba?

Znate što znači i što sve nudi digitalni marketing, ali ne znate što vašem poduzeću treba. Ispunite kratki kviz i saznajte odgovore.

KVIZ

Obratite nam se s povjerenjem!