Upoznajmo se

Ljubav prema marketingu i kreiranju sadržaja prerasla je u želju da mikro i malim poduzetnicima omogućim najbolji nastup na online tržištu. Sigurno već znate koliko je važna konzistentnost u objavljivanju, da znate tko su vaši kupci i kome se obraćate, ali i da je od svega u marketingu najvažniji SADRŽAJ koji kreirate.

Upravo je to područje čije alate kreiranja i važnost upotrebe želim prenijeti i vama, kako bi mogli samostalno primijeniti na svojim digitalnim kanalima. Višegodišnja edukacija, istraživanja, suradnje s klijentima te vođenje marketinga za druge brendove, omogućili su da digitalni marketing radim po metodologiji koja daje rezultate.

Jelena Romanić, mag.oec.
Vlasnica

 • Zajedno stvaramo

  Zanimaju nas ciljevi vašeg poslovanja te vaša vizija i želje. Iznosimo naše zapažanje i prijedloge te se dogovaramo oko daljnje suradnje.
 • Analiziramo vaše poslovanje

  Na temelju svih dostupnih podataka provodimo detaljnu analizu vašeg poslovanja te izrađujemo marketing strategiju.
 • Nadziremo i optimiziramo

  Nakon vašeg odobrenja krećemo s provođenjem dogovorene usluge. Svakodnevno vršimo uvid u rezultate i s tim u skladu optimiziramo.
 • Izvještavamo o rezultatima

  Izrađujemo detaljno izvješće na mjesečnoj bazi, kako bi imali uvid u rezultate. U skladu s tim predlažemo daljnje korake.

Obratite nam se s povjerenjem!